Hrvatska Lutrija – eSrećke

hrvatska-lutrija-kampanja-dizajn-plakat-hysteria

 

STORYBOARD TV REKLAME

hrvatska-lutrija-kampanja-dizajn-storyboard-hysteria

Mlada piratica s maramom na glavi, povezom na oku i papigom na ramenu, stoji na vrhu jarbola gusarskog broda i jednogledom promatra u daljinu. Piratska zastava vijori se iznad nje. U ruci odmotava starinsku kartu s blagom. Na karti su prikazani elementi koji podsjećaju na simbole iz eSrećki Hrvatske Lutrije (trešnjice, dijamanti…) Kamera snima kartu iz prvog lica. Piratica spušta kartu prema dolje i iza nje izviri otok na pučini.

 

hrvatska-lutrija-kampanja-dizajn-storyboard2-hysteria

Slijedi krupni plan piratice koja pokaže prstom prema otoku i poviče na gusarskom jeziku: “Aaarrrrr!” Papiga uzvikne: “Blago”! Slijedi brza izmjena tri scene. Prva scena je iskrcavanje na pusti otok. Krupni plan ženske gusarske cipele koja izlazi iz čamca i staje na pješčanu plažu. U drugoj sceni kamera prikazuje lopatu u njenim rukama kako iskopava nešto. U trećoj brzoj sceni piratica izvlači “predmet” te otpuhne s njega pijesak/prašinu. Radi se o drvenoj škrinji.

 

hrvatska-lutrija-kampanja-dizajn-storyboard3-hysteria

Pažljivo otvara škrinju (čuje se škripa starih šarki), a iz same škrinje polagano ih zabljesne žarka svjetlost. Kako otvaraju škrinju, tako se mijenja izraz lica piratice i papige u sve veće oduševljenje. Papiga ponovno uzvikne: “Blago!” Drugi kut kamere pokazuje kako se radi o laptopu* na kojem je prikazana web stranica eSrećki. Piratica klikne prstom na tipkovnicu laptopa nakon čega iskače u novom prozoru jedna od igara eSrećki “Škrinja s blagom”.

Voice-over: “Igraj bilo kad i bilo gdje!”

hrvatska-lutrija-kampanja-dizajn-storyboard4-hysteria

Piratica skače od sreće zbog osvojenog dobitka, zgrabi papigu, čvrsto je zagrli, njoj ispadne par pera. Scena se zamuti. Pojavljuje se vizual kampanje.

Voice-over: eSrećke Hrvatske Lutrije. Milijuni su u igri!

 

Cilj projekta

Osmišljavanje kreativne kampanje za offline i online promociju eSrećki Hrvatske Lutrije

Detalji projekta

Client: Hrvatska Lutrija

Tags: Grafički dizajn, Ilustracija, Online oglašavanje, POS dizajn i promocija

Back to Top